Εκτυπωτικες Εργασιες

Βιβλιοδεσία

Για τη βιβλιοδεσία όπως και για όλες τις μετεκτυπωτικές εργασίες έχουμε οργανώσει ένα άρτιο και σύγχρονο κέντρο κάθετων υπηρεσιών, που σας διασφαλίζει από τον κίνδυνο απώλειας πολύτιμου χρόνου και δημιουργίας άριστου αποτελέσματος

Βιβλιοδεσία με απλή κόλλα (θερμοκόλληση)

Πρόκειται για μία οικονομική λύση και κυρίως προτείνεται όταν θέλετε να κάνετε κάποια αρχειοθέτηση. Στην ουσία πρόκειται για μια απλή βιβλιοδεσία όπου με την κόλλα μετατρέπουμε το έντυπο σε ένα συμπαγές βιβλίο, ομοιόμορφο με επίπεδη κολλητή σκληρή ράχη από πλαστικό. Έτσι, έχουμε ένα βιβλίο έτοιμο προς χρήση.

Βιβλιοδεσία καρφίτσας

Με τον όρο καρφίτσα εννοούμε το δέσιμο του εντύπου με δύο μεταλλικές καρφίτσες στη ράχη του. Υπάρχουν δύο ειδών καρφίτσες. Η απλή καρφίτσα που βρίσκεται στα περιοδικά όπου τη συναντάμε και συχνότερα. Και η καρφίτσα ωμέγα, όπου έχει πάρει το όνομα της από το σχήμα της. 

Βιβλιοδεσία ραφτή

Ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους βιβλιοδεσίας. Χρησιμοποιείται κυρίως για να δένονται τα περισσότερα βιβλία. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη βιβλιοδεσία μπορούμε να επιλέξουμε πιο μαλακό εξώφυλλο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;