Δημιουργικες Εργασιες

Δημιουργία 2D & 3D Animation

Δώστε ζωή και κίνηση σε οποιαδήποτε ιδέα!

Δημιουργία 2D & 3D Animation

Η Printeco εξαπλώνεται και στο κλάδο του 2D & 3D animation.

Τα κινούμενα γραφικά μπορούν να μετατρέψουν και την πιο περίπλοκη ιδέα  σε πραγματικότητα.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των ψηφιακών γραφικών (Maxon, Adobe, κ.α.) προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη κινούμενων γραφικών για οποιαδήποτε ανάγκη.

Η τρισδιάστατη κινούμενη εικόνα σάς επιτρέπει να αποδώσετε σε βίντεο αυτό που δεν υπάρχει ακόμη στην πραγματικότητα: ένα νέο προϊόν, ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο, ένα ξεχωριστό videoclip, κ.λ.π.

Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με εντυπωσιακά και κατανοητά κινούμενα γραφικά όπως(intros,outros) για youtubeβίντεο, facebookads, in-appads, animatedgamesequencesκαι homepagevideos.

Οι Υπηρεσίες μας

Παραγωγή storyboard

Το storyboard είναι μια σειρά σχεδίων ή εικόνων που καθορίζουν τις ακολουθίες μιας σκηνής σε κινούμενα σχέδια. Η παραγωγή storyboard μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήματα, δίνοντας μια εικόνα για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο σενάριο ή στη διαδικασία δημιουργίας ενός βίντεο η μιας διαφημιστικής ταινίας.

2D animation

Το 2D animation μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία απλών και διασκεδαστικών κινούμενων εικόνων για ψυχαγωγικούς σκοπούς έωςτη δημιουργία μιας ενημερωτικής παρουσίασης πωλήσεων 2D για ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση επιχειρηματικών σκοπών.

3D animation

Το 3D animation είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δημιουργήσετε εικονικά αντικείμενα και εικόνες που θα προσομοιάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το τρισδιάστατο animation μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους στη διαφήμιση, σε αρχιτεκτονικά σχέδια, σε πρωτότυπα μοντέλα, σε γραφικά κίνησης και CGI, σε επεξηγηματικά βίντεο και εργαλεία εκμάθησης και πολλά άλλα πράγματα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;