η εταιρεια

Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια σύγχρονη, δυναμική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της έντυπης επικοινωνίας και σε μια σειρά από συναφείς τομείς.

Ο συνεργάτης σας στην επιτυχία!

Είμαστε μια σύγχρονη, δυναμική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της έντυπης επικοινωνίας και σε μια σειρά από συναφείς τομείς.

Συνδυάζουμε την εμπειρία 35 ετών και τη βαθιά γνώση της αγοράς, με την καινοτόμο σκέψη και το δημιουργικό σχεδιασμό.

Υπευθυνότητα, ευρηματικότητα, ποιότητα, πρωτοτυπία, αμεσότητα, δημιουργικό πνεύμα είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους μας και την εργασία μας.

Παρέχουμε ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας, γραφιστικού σχεδιασμού και εκτυπώσεων, με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Για κάθε σας ανάγκη έχουμε μια πρόταση δημιουργικά ποιοτική, οικονομικά συμφέρουσα, επικοινωνιακά αποτελεσματική.

Στόχος

Η δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων, που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την ειλικρίνεια.

Να προσφέρουμε διαφημιστικές λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας και βοηθούν στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

Όραμα

Για μας δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι πελάτες, αλλά πάνω απ’ όλα συνεργάτες.

Θέλουμε η Printeco να αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη και κύριο στρατηγικό εταίρο για όλους τους τους πελάτες μας, με κοινό στόχο την επιτυχία!

Η φιλοσοφία μας.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε τέσσερις βασικούς άξονες:

Ο πελάτης στο επίκεντρο: O πελάτης και οι ανάγκες του είναι πάντα στο επίκεντρο.  Η άριστη εξυπηρέτηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε συνεργασίας μας.

Ποιότητα: Η εξαιρετική ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε είναι ένα από τα βασικά μας χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. .

Καινοτομία: Νέες υπηρεσίες και προϊόντα που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για τους πελάτες μας, πάντα με προσοχή στην πρωτοτυπία και στην αποδοτικότητα.

Συνέπεια: Αυτό που θέλετε, την στιγμή που το θέλετε. Η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ποιοί μας εμπιστεύονται!

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, που εμπιστεύονται τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση που τους προσφέρουμε.

Μας εμπιστεύονται και τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, Πολυεθνικοί Οργανισμοί, Εμπορικές Εταιρείες, Τράπεζες, Βιομηχανίες, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Εταιρείες Εστίασης, Τουριστικές Μονάδες κ.λ.π..

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;